Restorant

Një restorant modern

Një portier dhe shërbim në dhomë janë disa nga komoditetet e ofruara në këtë hotel. 

HOTEL

Një pishinë dhe një restorant në vend do të ndihmojnë gjithashtu për ta bërë qëndrimin tuaj edhe më të veçantë. Nëse po udhëtoni me makinë për në Hotel Mediterrane, ofrohet parkim falas.

HOTELI MË I MIRË

Restoranti ynë

SHËRBIMI ËSHTË GJITHMONË MË I MIRI

GËZONI USHQIMIN

RESTORANT

Një portier dhe shërbim në dhomë janë disa nga komoditetet e ofruara në këtë hotel. Një pishinë dhe një restorant në vend do të ndihmojnë gjithashtu për ta bërë qëndrimin tuaj edhe më të veçantë. Nëse po udhëtoni me makinë për në Hotel Mediterrane, ofrohet parkim falas.

Pjata Kryesore

Moderne & Tradicionale

Opsionet vegjetariane

SHËRBIMET TONA

Facilitetet e Hotelit

Restorant

Pishinë

Bar

WiFi falas

Dhoma familjare

Parkim falas